RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

“Чари зиме” прилика за долазак туриста у Брчко

И ове године пред нама је традиционална манифестација „Чари зиме“ и то ће бити прилика да се обогати туристичка понуда Брчко дистрикта током зимског периода, али и да се пружи прилика локалним произвођачима да представе своје производе, каже Александар Ђурић, шеф Службе за туризам Владе дистрикта.

Према његовим ријечима, одређени културно-спортски садржаји, који су ове године одржани на подручју дистрикта, допринијели су постепено опоравкu туризма и на нашем подручју.

Ђурић је навео да је и овогодишња манифестација „Позоришни сусрети“ била добро посјећена и донијела одређени квалитет манифестационих дешавања у дистрикту.

Aлександар ђурић

Поред тога, сва дешавања у оквиру манифестације „Чари зиме“ биће прилика за посјету не само грађана дистрикта него и грађана сусједних општина. Трг младих у Брчком биће претворен у мали зимски град у којем ће посјетиоци имати богату гастро понуду те моћи купити уникатне поклоне за своје најдраже.

Манифестација “Чари зиме” ће трајати током децембра и јануара од 17 до 21 час сваким даном . Током трајања  манифестације посјетиоци ће имати прилику да свакодневно уживају у разним забавним и музичким садржајима, зимском фото студију, креативним радионицама и представама за дјецу.

Најмлађе Брчаке посебно ће обрадовати клизалиште које је ове године постављено на централном градском тргу.

„Најава новогодишњег концерта са регионално познатим извођачем –  Нином Бадрић је један од повода да дистрикт и у новогодишњој ноћи буде посјећен и да сви који дођу уживају“, рекао је Ђурић.

Ђурић је на крају изразио нада да ће шаролики садржаји током зимског периода привући туристе у овај дио БиХ.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Манифестација “Чари зиме”: Промовисана монографија “Урбана дама” сова ушара

Миљана Ђурђевић

Brčko: Otvorene treće brčanske “Čari zime”

Admir Kadrić

Od januara do jula BiH posjetilo skoro milion turista, najviše nam dolaze komšije

Radio Brčko