RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Crveni krst/križ: U MZ Bijeljinska cesta održana sesija u sklopu projekta “Jačanje kapaciteta zdravstvenog sistema Brčko distrikta BiH”

Odjeljenje/Odjel za zdravstvo i ostale usluge u saradnji s UNICEF i Crveni krst / križ Brčko distrikta BiH provodi projekt “Jačanje kapaciteta zdravstvenog sistema Brčko distrikta BiH”. Cilj projekta je promicanje javnog zdravlja i dostupnosti zdravstvenih usluga svim građanima.

Dana 19.03.2023. godine održana je sesija u mjesnoj zajednici Bijeljinska cesta, gdje su građani imali priliku razgovarati sa doktoricom Anđa Nikolić koja je naglasila važnost redovite vakcinacije djece i odraslih te je govorila o aktivnostima Pododjeljenja za javno zdravstvo u Brčko distriktu BiH.

U narednom periodu planiraju se posjete mjesnim zajednicama Brčko distrikta BiH, stoga ovim putem molimo sve građane da se uključe u što većem broju, poslušaju planirane aktivnosti te iznesu svoje mišljenje.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.