RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Humanitarna akcija za školsku užinu

U nedjelju 13.10.2019. na Trgu mladih Brčko distrikta BiH, biti će održana humanitarna akcija u organizaciji DISTRICT TEAM-a u saradnji sa frizerskim salonima „Berber Majk“ i „Sead barber shop“ povodom prikupljana sredstava za školsku užinu.

Naime, građani će imati priliku da se ošišaju na Trgu mladih, a sredstva koja prilože biti će donirana jednoj od osnovnih škola u Brčko distriktu BiH.

Aktivnost se odvija u sklopu projektnih aktivnosti na programu PRO:BUDUĆNOST.

Pozivamo građane Brčko distrikta BiH da nam se pridruže u nedjelju 13.10.2019. godine na Trgu mladih.

Unaprijed Vam se zahvaljujemo na Vašoj podršci.

Vaš DISTRIKT TEAM Brčko

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

error: Sadržaj zaštićen od neovlašćenog preuzimanja!