Brčko

Милић: По окончању стања угрожености – специјална ревизија јавних набавки

Градоначелник Брчког Синиша Милић најавио је данас да ће, по окончању стања угрожености од вируса корона, тражити специјалну ревизију свих јавних набавки које су у том периоду спровела одјељења у Влади дистрикта.

Милић је навео да је популарно у свему тражити афере и да се грешке траже тамо гдје се дјеловало, али да је сигуран да у поступцима Кризног штаба у Брчком тако нешто неће наћи, јер тога није било.

Он је додао да се расправа на ту тему не може избјећи, нарочито тамо гдје појединци властити систем вриједности и своје мотиве политичког дјеловања покушавају пројектовати и на друге.

“Зато ћу одмах по окончању ове ситуације тражити да Скупштина дистрикта, у складу са својим овлашћењима донесе одлуку о покретању специјалне ревизије од независне Канцеларије за ревизију институција дистрикта, како би се отклонила свака сумња у дјеловање Кризног штаба”, рекао је Милић Срни.

Он је истакао да је добро што је епидемиолошка ситуација у дистрикту повољна захваљујући, између осталог, и дјеловању штаба.

“Управо зато се можемо посветити и оваквим темама”, рекао је Милић.

/СРНА/

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button