RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Milorad Dodik posjetio Tvornicu ulja Bimal u Brčkom

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik obišao je danas tvornicu ulja Bimal u Brčkom kako bi se na licu mjesta  upoznao sa proizvodnim kapacitetima ove fabrike u novonastaloj situaciji.

Predsjednik uprave Studen grupe Ilija Studen je istakao da je ova kompanija kao i kompletna grupacija Studen spremna da odgovori na potrebe tržišta u BiH za uljem i šećerom.

Član predsjedništava BiH Milorad Dodik je naglasio da ga raduje što se lično uvjerio da Bimal ima dovoljno sirovina i da njegovi kapaciteti mogu zadovoljiti potrebe stanovnika u BiH za uljem i šećerom kao osnovnim životnim namirnicama. On je dodao da nema potrebe da građani gomilanjem stvaraju zalihe jer nestašica neće  biti.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: “Bimal” darovao vrtiću “Naša djeca” kombi za prijevoz djece

Radio Brčko

Dodik uručio Orden Srpske Đokoviću

Radio Brčko

Vučić za danas najavio veliki miting u Beogradu

Radio Brčko