Brčko

На брчанској обилазници почело пробно асфалтирање дијела трасе у Пљоштарама

На брчанској обилазници почело је пробно асфалтирање дијела трасе у Пљоштарама, а већ је уграђено више од хиљаду тона асфалта.

Уколико анализа покаже да су задовољени критеријуми квалитета, радови ће бити настављени на двије локације.

“Ово данас и јуче што смо радили су пробне дионице, а већ од понедјељка, уколико све буде у реду, а нема разлога да не буде, требало би почети асфалтирање дионице у Гредицама и друге, у Горицама”, рекао је директор Јавног предузећа “Путеви Брчко” Мирослав Мишкић.

Мјесто радова данас је посјетио и градоначелник Брчко дистрикта Синиша Милић, који је изразио задовољство што се, упркос проблемима и бројним спекулацијама, наставља градња на тренутно најважнијем градилишту у дистрикту.

“Између тога да се бавимо сами собом и наставка посла, изабрали смо ово друго”, рекао је Милић и додао да ће бити времена за анализу пропуста у реализацији овог пројекта.

Градња брчанске обилазнице, дуге скоро 19 километара, финансира се кредитним средствима Европске банке за обнову и развој, а према ревидираном календару и трошковнику, коштаће око 30 милиона евра.

Извор: http://www.srna.rs/

Фото: АРХИВ

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button