RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

OBAVJEŠTENJE poljoprivrednim proizvođačima – Prijem zahtjeva za podsticaje počinje 30. septembra

Obavještavamo poljoprivredne proizvođače da Odjeljenje za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu započinje prijem zahtjeva za dodjeljivanje podsticaja za unapređenje poljoprivredne proizvodnje u 2020. godini dana 30.09.2020. godine.

Podjela brojeva sa obrascima počinje 28.09.2020. godine u bivšoj  zgradi Instituta za uljarice ul. Mostarska br.195. Podjela brojeva i prijem zahtjeva za podsticaj vršiće se od 8,30 – 14,30 sati svakog radnog dana.

Korisnici koji su predali zahtjeve u zgradi Vlade za izlazak komisije i sačinjavanje privremenog zapisnika dužni su takođe podnijeti zahtjev za dodjelu podsticaja u poljoprivrednoj proizvodnji za 2020. godinu.

Prije podnošenja zahtjeva korisnici su dužni čitko popuniti obrasce koje će dobiti kada dođu po broj (na kom će tačno biti upisano vrijeme dolaska) pripremiti svu potrebnu dokumenatciju i poštovati vrijeme naznačeno na broju kako bi se smanjio broj dolazaka i ispoštovale epidemiološke mjere.

Sve informacije vezane za uslove i način dodjele podsticaja u poljoprivrednoj proizvodnji za 2020. godinu možete dobiti na telefon broj: 049/490-098 u periodu od 8,30-14,30 sati.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Брчко: Обавјештење за купце електричне енергије – Мујкићи

Radio Brčko

Обавјештење за купце – далековод Поточари

Radio Brčko

Isplaćeno više od deset miliona maraka za podsticaje u poljoprivredi

Admir Kadrić