BrčkoInfoKom

Obavještenje za kupce električne energije – dalekovod Korenita

U srijedu 22.06.2022. godine u terminu od 09:00 – 13:00 h planirani su radovi na EEO DV 10 kV Korenita pa će stoga doći do prekida u isporuci električne energije kod krajnjih kupaca iz sljedećih naseljenih mjesta: Brezovo Polje dio, Selo Brezovo Polje dio, Petkovača, Popovo Polje, Krbeti, Posavci i Ražljevo.

Istoga dana, samo u terminu od 09:00 – 12:00 h planirani su radovi na EEO TS 10/0,4 kV Novo Brčko 9 pa će stoga doći do prekida u isporuci električne energije kod kupaca iz sljedećih naselja/ulica: Tursića, Njegoševa dio, naselje Solidarnosti i Skendera Kulenovića dio.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*

Back to top button