BrčkoInfoKom

Obavještenje za kupce električne energije – prekidi u snabdijevanju za utorak, srijedu i četvrtak

U utorak 12.04.2022. godine planirani su radovi na elektroenergetskim objektima, pa će stoga doći do prekida u isporuci električnom energijom kod kupaca iz sljedećih naselja:

  • Suljagića Sokak dio zastoj u vremenu od 09:00 – 11:00 h;
  • Suljagića Sokak dio i Donji Rahić dio zastoj u vremenu 11:00 – 13:00 h.

U srijedu 13.04.2022. godine će, zbog planskih radova EEO, doći do prekida u isporuci električnom energijom kod kupaca iz sljedećih naselja:

  • Donji Rahić dio i Popovo Polje dio zastoj u vremenu od 09:00 – 11:00 h;
  • Donji Rahić dio, Ulice dio i Popovo Polje dio zastoj u vremenu 11:00 – 13:00 h.

U četvrtak 15.04.2022. godine u vremenu od 09:00 – 11:00 h doći će do prekida u isporuci električnom energijom kod kupaca iz dijela naselja Trnjaci.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button