BrčkoInfoKom

Obavještenje za kupce i korisnike usluga – rad za praznik

JP “Komunalno Brčko” obavještava kupce da je zbog praznika katoličkog Uskrsa, koji se slavi u nedjelju 4. aprila 2021. godine, u ponedjeljak 5. aprila u Brčko distriktu BiH neradni dan.

Iz tog razloga, šalteri blagajne i protokola neće raditi u ponedjeljak 5. aprila.

RJ Čistoća (Služba za upravljanje otpadom i Služba za javnu higijenu), za vrijeme uskršnjih praznika neće prekidati svoje redovne radne aktivnosti. U ponedjeljak će biti redovan odvoz kućnog otpada, kao i  čišćenje i održavanje javnih saobraćajnih i javnih zelenih površina u skladu sa usvojenim planom. Uposlenici Azila za pse će obavljati redovne aktivnosti na čišćenju azila i ishrani pasa.

Organizacione jedinice Fabrika vode i Distributivni centar upravljanja će raditi nesmetano, radi normalnog pružanja usluga isporuke vode i električne energije.

Aktivnosti koje je preduzeće u obavezi da radi po nalozima Kriznog štaba Brčko distrikta BiH biće realizovane u skladu sa obavezama.

Za više informacija, pozvati besplatnu info liniju 0800 505 07.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button