RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Одржана манифестација “Успјешне жене Брчко дистрикта БиХ”

Поводом 22. годишњице Дистрикта синоћ је у хотелу “Јелена” уприличена манифестација под називом “Успјешне жене Брчко дистрикта БиХ”, а коју је реализовла РНУ “Радио Брчко”.

Све оне жене које су, од септембра прошле године, гостовале у емисијама “Радио Брчког” имале су прилику да се састану на једном мјесту и уживају у садржајима који су за њих припремљени.

“Након паузе од шест година организује се мaнифестација „Жене Брчко дистрикта“, a наша медијска кућа има једну емисију под тим називом. Одлучили смо да видимо колико је жена прошло кроз те емисије и видјели смо да је у протеклих шест мјесеци разговарано са 80 жена. Нисмо хтјели да бирамо најуспјешнију од њих него смо их све позвале јер је свака од њих у својој области успјешна“, рекла је директорица РНУ „Радио Брчко” Драгица Панић.

Савјетница градоначелника Брчко дистрикта Адмира Рамић рекла је да су све жене, које својим радом и трудом доприносе развоју друштвене заједнице, успјешне.

„Овај дан не треба бити само један у години којим се исказује захвалност свим женама за пожртвованост и њихова рад“, рекла је Адмира Рамић.

Једна од гошћи на синоћној манифестацији Џемила Мукић рекла је да су брчанске жене вриједне и честите те да дају велики допринос данашњем друштву.

„Свака од нас које смо признате и познате у друштву не би то била без наших мужева који нам дају подршку. Сваки човјек својим дјелима говори колико је успјешан“, рекла је Мукић.

У програму наше медијске куће мјесечно се реализује преко 30 различитих емисија у којима гостују разни саговорници, а међу којима су и успјешне жене Брчко дистрикта.

Њима је посебно посвећена и емисија под називом “Све тајне успјешних жена” која се у програму “Радио Брчког” емитује посљедњих седам мјесеци.

Ускоро ће бити објављене и фотографије са ове манифестације.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Поводом рођендана Брчко дистрикта вечерас манифестација посвећена успјешним женама

Radio Brčko

Donirane zaštitne maske uposlenicima Radio Brčkog

Mirsad Arnautović

Данас је Свјетски дан радија

Миљана Ђурђевић