ArhivaBrčko

Otežan promet na lokalnoj cesti Grbavica – Ulice – Seonjaci

Obavijest Odjela za javne poslove

Obavještavaju se svi sudionici u prometu da će od dana 15. 4. (srijeda) do 17. 4. (petak) 2020. godine promet na lokalnoj cesti L1 Grbavica – Ulice – Seonjaci, dionice kroz Donji Rahić i Vukšić, biti otežan, a na trenutke i obustavljen zbog radova na rekonstrukciji i asfaltiranju ceste.

Alternativni pravac za vrijeme obustave prometa bit će regionalna cesta R.460 Brčko – Cerik, kao i lokalna cesta L7 Ulice – Vitanovići – Bukvik.

Mole se svi sudionici u prometu da se u ovom razdoblju pridržavaju uputa dobivenih vertikalnom prometnom signalizacijom kao i radnika na terenu.

Foto:Arhiv

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button