Brčko

ПДП позива владајуће политичке странке да престану са манипулацијом становништва

Када је формирана постојећа скупштинска већина у Брчко дистрикту, помпезно је најављивала благостање, нове пројекте, покретање посрнуле привреде, бескомпромисну борбу против криминала и корупције. А данас, шест година послије, стање је толико лоше да лошије не може бити.

Показало се да се ради о скупштинској већини неколико појединаца, а не политичких странака која функционише од дана до дана и на дневно-политичким интересима и поткусуривањима, без јасне визије и стратегије, за било шта у Брчком.

Да је ријеч о власти без снаге, знања и храбрости која не само да не рјешава наслијеђене проблеме, како је то најављивала, него напротив, ствара нове, којима се крај не назире, али се већ назиру штетне последице за дистрикт Брчко.

Партија демократског прогреса позива владајуће политичке странке да престану са манипулацијом становништва и измишљањем „борбе за национална питања„ коју наводе као разлоге сталних политичких криза, када већ сви у Брчко дистрикту знају да су стварни разлози криза: (не)усвајање системских антикоруптивних закона, успостављање контрола над јавним предузећима и установама, управљање пословним зонама, финансијски подстицаји привилегованим предузећима и појединицима, нови милионски инфраструктурни пројекти итд.

Бољу и просперитетну будућност за грађане Брчког, могу изградити само оне политичке странке и појединци који су одлучни и који се не плаше изазова: „борбе против криминала и корупције“ и „неправде“.

Минут до дванаест сати је.

С поштовањем,

Информативна служба ПДП Брчко

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button