RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoDobre vijesti

Pismo zahvalnosti Radio Brčkom iz Sjedinjenih Američkih Država

Komentarišući fotografiju koju smo postavili na našu Web stranicu, pod naslovom “Misao i slika za ovo vrijeme” pismom nam se javio izvjesni Samir iz Feniksa u Arizoni (SAD)

 

Zelim da se zahvalim svim osobama dobre volje koji su u ovom nesretnom vremenu ucinili nesto pozitivno i pomogli jedni drugima. HVALA vam od sveg srca, iako sam u Americi, suosjecam sa svima vama u ovoj nevolji i zelim da vam iskazem POSTOVANJE prema svima vama !!!
Jako sam PONOSAN sa vama sto pomazete jedni drugima.
Ova voda koja buja nas nedjeli ni na naciju ili religiju, na bogate niti siromasne , na vise obrazovane ili manje obrazovane, na one koji imaju dobar ili los posao , ili cak sta vise na one koji nemaju posao nikako, za ovu maniju od vode SVI SMO ISTI , ona nebira !!!
Mozda treba da se sjetimo TITOVIH rijeci i ideja , da samo zajednicki i udruzeni mozemo da se odbanimo i sacuvamo od svog zla koji nam prijeti na podrucju nama nase drage SFR JUGOSLAVIJE, ma koliko negi ne zele da priznaju to .
Kao sto vidimo, zajedno smo jaci. APELUJEM na sve nas da uzmemo momenat vremena i da IZVUCEMO POZITIVNU POENTU iz ove nevolje koja nas je sve sto se kaze OVAKO DzUTURE zadesila .
MOLIM VAS POMOZITE OSOBI PORED SEBE JER SAMO TAKO MOZETE POMOCI VASIMA KOJI NISU PORED VAS.

PONOSAN I ZAHVALAN STO U NAMA JOS UVIJEK POSTOJI HUMANOST !

Samir
Phoenix, ARIZONA   spahics@yahoo.com

 

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.