BrčkoSport

Plivački maraton – doživljaj koji se pamti

Organizatori Prvog međunarodnog plivačkog maratona “Brčko 2017” već su dobili pohvale od učesnika, gostiju i posjetilaca za sve ono što je prezentovano na  Ficibajru prošle subote. Domaćini, Plivački klub “Atos Sava” i “X centar” Brčko, sa saradnicima su se zahvalili svima, a prvoplasirana četiri maratonca dobili su i novčane nagrade. Skromne, ali, za početak – solidne.

Tako je Jovana Jačanski za četvrto mjesto dobila 100 Eura (plus premiju kao najmlađi učesnik na maratonu), Mina Mastilović 200 Evra za treće mjesto; Borislav Fermanović za drugo mjesto 400 Evra i pobjednik Matija Rafaj za prvo mjesto 600 Evra. Ovdje vidite nekoliko fotografija sa Ficibajra u toku maratona, a, kao što smo obećali, danas objavljujemo detalje kroz objektiv našeg fotoreportera.  Fotoreportažu Dragana Dejanovića možete pogledati ovdje

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button