RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
ArhivaBrčko

Pred utakmicu Brazil : Srbija – policija kontaktirala organizatore

Utakmica Brazil-Srbija koja se večeras igra na Svjetskom fudbalskom prvenstu u Rusiji, biće organizovano praćena na otvorenom i u Brčkom.

«Ovaj događaj ćemo obezbjeđivati kao i sve javne skupove. To podrazumijeva i patroliranje policijskih službenika. Sve planske aktivnosti su preduzete što podrazumijeva i ostvareni kontakt sa organizatorom samog skupa», rekao je šef Operativno –komunikacijskog centra brčanske Policije, dr Halid Emkić, uz opasku kako vjeruje da će sve proteći bez problema.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.