RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
ArhivaBrčko

Prioritet: Rješavanje deponije i ugradnja prečistača otpadnih voda

Početkom narednog mjeseca, jedan od tri nova šefa odjeljenja u brčanskoj Vladi, biće i Zoran Bulatović (PDP) koji kaže da je do sada radio kao menadžer u dioničkim društvima i privatnim preduzećima, te da je djelovanje unutar izvršne vlasti za njega novi izazov.

«Pokušaću djelovati kao dio tima ispunjavajući sve prioritete koji su u korist svih građana Distrikta bez obzira iz kojih stranaka prijedlozi dolaze. Meni se čini da je prioritet – prioriteta rješavanje deponije črvstog otpada kao i ugradnja prečistača otpadnih voda», rekao je Bulatović.

Inače, Zoran Bulatović rođen je 1964. godine u Srednjoj Špionici, opština Srebrenik, gdje je završio osnovnu školu.

Gimnaziju je okončao u Brčkom, a Ekonomski fakultet u Novom Sadu.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.