RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
ArhivaBrčko

Ronilačko-spasilački klub “NEMO” uređuje plažu na rijeci Savi

Ronilačko-spasilački  klub «NEMO» ovih dana uz pomoć dvije privatne firme iz Brčkog krenuo je sa aktivnostima na uređenju plaže za kupače na obali rijeke Save u sklopu centralnog gradskog izletišta «Ficibajer».

«Šezdesetak metara plaže smo nasuli šljunkom i poravnali. Očistili smo okolno rastinje, tako da je ovaj dio plaže spreman za kupače tokom preostalog dijela ljetne sezone», kaže predsjednik Ronilačkog kluba «NEMO» Neđo Mićić-Tulija.

Inače, aktivnosti na uređenju ovog dijela plaže biće nastavljene na proljeće i to mogućim postavljanjem roštilja, ali i dovoženjem dodatne količinae pjeska, čime bi se stvorili uslovi i za igranje odbojke, te zabavu najmlađih.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

error: Sadržaj zaštićen od neovlašćenog preuzimanja!