Brčko

Српски представници у власти Брчко дистрикта поздрављају постепено увођење савремених технологија у изборни процес

Српски представници у извршној и законодавној власти Брчко дистрикта изражавају посебно задовољство, што су Ребалансом буџета за 2020. годину обезбјеђена финансијска средства за набавку опреме читача отисака прстију за предстојеће изборе у Дистрикту, што треба да има за циљ повећање транспарентности изборног процеса и кредибилитета резултата избора.

Као наредни корак у процесу модернизације изборног процеса, залагаћемо се и за увођење видео-надзора бирачких мјеста.

Легитимитет и интегритет избора је неопходан корак ка европским вриједностима, те ћемо и даље заговарати увођење и других значајнијих унапређења у изборни процес Брчко дистрикта.

Такође, евидентне су појаве злоупотребе личних података грађана са пребивалиштем у Дистрикту и њиховог бирачког права, узимањем и копирањем личних докумената, у сврху пријаве за гласање путем поште, без њиховог знања и воље.

Позивамо грађане да ове и све друге неправилности пријаве Полицији Брчко дистрикта, а надлежне институције да предузму све неопходне кораке, истраже случајеве и санкционишу починиоце и налогодавце.

САВЕЗ НЕЗАВИСНИХ СОЦИЈАДЕМОКРАТА БРЧКО

СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА БРЧКО

ПАРТИЈА ДЕМОКРАТСКОГ ПРОГРЕСА БРЧКО

УЈЕДИЊЕНА СРПСКА БРЧКО

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button