RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

U Brčkom nestale još tri osobe

Dana 19.12.2021. godine je Policiji Brčko distrikta BiH u 11.20 sati jedno lice prijavilo da je njegov brat P.R. zajedno sa svojim prijateljem S.N. prethodnog dana oko 14 sati otišao na pecanje na rijeku Savu, da su koristili čamac i da se do trenutka prijave nisu vratili kući, a da je automobil od P.R. pronađen u blizini obale rijeke Save nedaleko od kružnog toka Gredice. Odmah nakon prijave upoznata je Granična policija, a policijski službenici Policije Brčko distrikta BiH su preduzeli sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti na pronalasku nestalih lica.

Dana 19.12.2021. godine u 21.24 sati Policiji Brčko distrikta BiH jedno lice je prijavilo da se tokom jutra od kuće udaljio njegov brat O.A. rođen 1978. godine u Brčkom gdje je i nastanjen, a koji je u trenutku udaljavanja na sebi imao šarenu jaknu, crne duboke cipele, crnu kapu, da je debeo i duže kose sa zapuštenom bradom.

Potraga za ovim licima, ali i za Borislavom Mišovićem čiji je nestanak prijavljen 05.12.2021. godine, nastavlja se i danas.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Američka vojska se uključila u potragu za nestalom podmornicom

Radio Brčko

Brčanska Policija u akciji suzbijanja prosjačenja

Radio Brčko

Brčko: Provaljeno u prostorije pogrebnog društva

Radio Brčko