RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoIzbori 2020

U Šatorovićima do 14 sati izlaznost oko 35 procenata

Na dva glasačka mjesta u Šatorovićima na kojima biračko pravo može ostvariti oko 1.200 glasača do 15 sati ih je glasalo oko 500, što je blizu 35 procenata ukupnog biračkog tijela.

„Za sada se sve odvija bez većih tehničkih i organizacionih problema, uz poštovanje svih epidemioloških mjera. Kad je riječ o glasačima, očekujemo značajan priliv birača negle iza 16 sati, pa sve do zatvaranja glasačkih mjesta“, rekao je predsjednik jednog od dva biračka odbora, Almir Junuzović.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Šematski prikaz ukupne izlaznosti na izbore po biračkim mjestima u Brčko distriktu

Radio Brčko

Brčko: Izborna komisija donijela odluku o određivanju lokacija biračkih mjesta

Radio Brčko

Brčko: Poziv građanima da se prijave za rad u biračkim odborima

Radio Brčko