BrčkoIzbori 2020Izbori Brčko

Уједињена Српска предизборну кампању почела из Брчког

Руководство Уједињене Српске одржало је конференцију у Брчком поводом почетка предизборне кампање. Ненад Стевандић, предсједник Уједињене Српске рекао је да кампања с разлогом почиње из Брчког.

„Уједињена Српска кампању почиње из Брчког, не само зато што је ово један од најбољих општинских одбора и листа добрих људи, него зато што је Брчко копча која спаја Републику Српску. Из тог разлога смо и одабрали да у Брчком почнемо централну кампању Уједињене Српске за читаву Републику“, истакао је Стевандић.

Предсједник Општинског одбора Уједињене Српске, Урош Војновић, говорио је о циљевима странке у Брчком који се тичу сваког становника Дистрикта.

„Желимо да Брчко у правом смислу те ријечи буде град и да све оне садржаје које смо некада имали, а сада немамо, поново вратимо у функцију. Желимо да коначно завршимо стадион, да имамо базен који овај град заслужује и да се на Фицибајеру изгради спортско-туристички комплекс. Такође, желимо да овај град има кино дворане као што је некада имао. Имамо идеју да простор некадашњих предузећа „Интерплет“ и „Избор“ који су сада запуштени, уз помоћ страних инвеститора претворимо у савремене погоне гдје ће се запослити наши грађани“, нагласио је Војновић.

Шеф Главног изборног штаба Уједињене Српске Наталија Тривић рекла је да је изборна листа у Брчком заиста кредибилна и да има 32 озбиљна кандидата. Изразила је сигурност да ће грађани Брчког препознати снагу Уједињене Српске управо кроз њихове кандидате за Скупштину Брчко дистрикта.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Back to top button