RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Uručeni paketići djeci u “Kući za mlade-Amika”

U prostorijama Kuće za mlade „Prijateljstvo“ Tuzlanske Amike u Brčkom jučer je izvršena podjela novogodišnjih paketića za mališane koji su korisnici aktivnosti u kući kao i za djecu iz projekta Djeci treba porodica.„Ovaj projekat traje već više od dvadeset godina i uglavnom gledamo da paketići budu uručeni kako djeci koji su korisnici naših aktivnosti tako i onima iz najugoženijih socijalnih porodica sa ovog područja„ istakla je Irfanka Pašagić izvršna direktorica Udruženja Tuzlanska Amika.Paketiće koji su sinoć podijeljini su obezbijedili Crveni krst/križ Brčko distrikta, Udruženje psihologa, Evangelistička crkva Brčko i Udruženje Tuzlanska Amika.

Irfanka Pašagić izvršna direktorica Udruženja Tuzlanska Amika se zahvalila svim institucijama i pojedincima koji pomažu rad ove kuće u Brčko distriktu i izrazila nadu da  će u narednoj godini njen rad biti još bolji.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.