Brčko

Uskoro Zelena pijaca u “Š”

Nadležni u vladi Distrikta obećavaju da će nakon višegodišnjih aktivnosti te preadaptacije zgrade samoposluge, u 320 kvadrata zatvorenog prostora, ubrzo biti instalirana potrebna oprema, kako bi Zatvorena zelena pijaca u «Š» naselju napokon bila u funkciji.

Za desetak dana biće postavljena potrebna oprema što uključuje stolove-tezge  za prodavce te  rashladne uredjaje, odnosno frižidere. Takodje smo sačinili i tender za zakup prostora u ovom objektu koji je proslijedjen Pravobranilaštvu i gdje je predvidjeno da mjesečna cijena zakupa iznosi najmanje 2.600 maraka» rekao je šef Kancelarije za upravljanje javnom imovinom Stevica Sofić.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button