RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Vlada usvojila rebalans budžeta

Vlada Brčko distrikta je na danas održanoj vanrednoj sjednici usvojila odluku o usvajanju amandmana na budžet Brčko distrikta za 2018. godinu u iznosu od oko 440  hiljada maraka.

Sredstva usvojena ovim rebalansom bit će utrošena za otklanjanje nedostataka na  novoj zgradi Policije Brčko distrikta, za nastavak aktivnosti na izgradnji obdaništa u naseljima Ilićka i Klanac, te obezbjeđenje liječenja i transplatacije bubrega za jedno lice kojemu je takva vrsta pomoći potrebna.

Više detalja na ovu temu poslušajte u informativnim emisijama “Radio Brčkog”.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.