RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Zatvara se nekategorisani put Boderište – Repino brdo do 4. avgusta

Odjeljenje za javne poslove Vlade Brčko distrikta BiH obavještava sve učesnike u saobraćaju da će od srijede, 4. juna do 4. avgusta 2014. godine, saobraćaj na prioritetnom nekategorisanom putu N2 Boderište – Repino brdo biće potpuno obustavljan zbog radova na izgradnji mosta preko potoka Lužnica u mjestu Repino Brdo u MZ Šatorovići. Alternativni putni pravci za vrijeme obustave biće: Šatorovići – Guvno – Gornji Zovik – Donji Zovik – Boće – Boderište.

Mole se svi učesnici u saobraćaju da se u ovom periodu pridržavaju uputstava dobijenih vertikalnom saobraćajnom signalizacijom, kao i od radnika na terenu te da svoje aktivnosti prilagode novonastalom režimu saobraćaja.

 

Izvor:Vlada Brčko distrikta BiH

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.