RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Arhiva

Centralni skup SNSD-a održan u Brčkom

Sinoć je na terenu “Blatuša” održan Centralni skup SNSD-a na kojem su se prisutnim članovima, simpatizerima i gostima ove stranke obratili kandidati SNSD-a za sve nivoe vlasti na predstojećim Оpštim izborima koji se u Bosni i Hercegovini održavaju u nedjelju, 7. oktobra.

Centralni predizborni skup SNSD-a u Brčkom održan je pod sloganom „Pod zastavom Srpske“.

Milorad Dodik, aktuelni predsjednik Republike Srpske i kandidat za člana predsjedništa Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda kazao je da u nekim oskudnim trenucima SNSD ne bi redovno pobjeđivao na izborima da nije imao podršku srpskog naroda.

„Mi se vodimo devizom da političar i čovjek vrijedi onoliko koliko ostavi iza sebe. Мnogo toga vrijednog i dobrog ostaje iza SNSD-a, а nakon sedam pobjeda u kontinuitetu na lokalnim i opštim izborima, SNSD će ostvariti i osmu uzastopnu pobjedu uz pomoć birača iz Brčkog”, poručio je Dodik u Brčkom.

Željka Cvijanović, aktuelna predsjednica Vlade Republike Srpske i kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske je kazala da SNSD nikada ne smije prestati voditi brigu za svoje porodice, svoju Republiku, institucije i za one koji živite u Brčkom.

“Vi znate znate da vaša Republika o vama vodi računa i da smo sve uspijevali zajedno“, poručila je sa skupa u Brčkom, Željka Cvijanović.

Cvijanović je još kazala da su se kadrovi SNSD-a u Republici Srpskoj izborili sa raznim nedaćama, izvukli Srpsku iz krize, izborili sa elementarnim nepogodama i odoljeli opstrukcijama i blokadama koje su dolazile iz Sarajeva.

Gradonačelnik Brčko Distrikta BiH, Siniša Milić, kandidat SNSD-a za Parlamentarnu skupštinu Bosne i Hercegovine zahvalio se na podršci koju su Brčaci pružili Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović, te naglasio da SNSD ima najbolje kandidate za sve nivoe vlasti.

Prisutnima su se još obratili kandidati iz Brčkog za Narodnu Skupštinu Republike Srpske, Đorđa Kojić, predsjednik SNSD Brčko i dr. Pelka Radušić.

Foto: SNSD BRČKO

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

U Brčkom do sada 4.521 osoba izliječena od virusa korona

Radio Brčko

U Brčkom danas registrovano deset novih slučajeva zaraze virusom korona

Radio Brčko

Brčko: Završena rekonstrukcija Ginekologije

Mirsad Arnautović