RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Arhiva

Čestitka gradonačelnika i dogradonačelnika prigodom katoličkog Božića

Svim katolicima upućujemo iskrene čestitke prigodom nastupajućeg Božića.

Blagdan Kristovog rođenja, najveseliji blagdan u kršćanstvu, prilika je ne samo da pokažemo spremnost već i da činimo dobro, da svi bez obzira na vjeroispovijed budemo bolji i plemenitiji prema drugima.

Neka i ovaj Božić podsjeti na vrijednosti kojima svi težimo – međusobno poštovanje i razumijevanje, a u vaše domove donese zdravlje, mir i sreću.

Čestit Božić!

Dogradonačelnik                                          Gradonačelnik

Anto Domić                                       mr. sc. Siniša Milić

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.