Arhiva

Čestitka gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika povodom Ramazanskog bajrama

Povodom završetka ramazanskog posta i nastupajućeg praznika Bajrama svim pripadnicima islamske vjeroispovijedi u Brčko distriktu BiH upućujemo iskrene čestitke!

Duh i poruka praznika ogledaju se u prijateljstvu i ljubavi prema bližnjima, toploj riječi i dobrim djelima. Želimo da predstojeći praznik svima koji ga slave donese sreću i radost te da ga proslave u blagostanju sa svojim porodicama, prijateljima i komšijama u duhu dobrosusjedskih odnosa, tolerancije i međusobnog uvažavanja.

Bajram Šerif Mubarek Olsun!

 

 

ZAMJENIK GRADONAČELNIKA                                                          GRADONAČELNIK

 

Esed Kadrić                                                                                         dr. Anto Domić

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button