RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Arhiva

Čestitka predsjednika i dopredsjednika Skupštine povodom katoličkog Božića

„Povodom velikog kršćanskog praznika Božića svim sugrađanima rimokatoličke vjeroispovijesti upućujemo najiskrenije čestitke sa željom da Božić dočekaju i proslave u miru, sreći i blagostanju.

Neka poruke ovog velikog blagdana radosti i mira budu putokaz za njegovanje tradicionalnih i moralnih vrijednosti, uzajamnog poštovanja i tolerancije na dobrobit svih.

Čestit Božić!“

Dopredsjednik Skupštine                                  Predsjednik Skupštine

Ivo Filipović                                                               Esed Kadrić

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.