RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Arhiva

FOTO: Rijeka nosi kuće u Živinicama

Rijeka Gostelja u Živinicama odnosi kuće.

Pogledajte fotografije našeg čitatelja Zejnila Salkića i dramatične prizore u kojima nestaju domovi desetina stanovnika ovoga mjesta.

Kuća koju vidite na gornjoj fotografiji više ne postoji. Naime, čitatelj nas je pozvao nakon slanja fotografija te nam kazao kako je rijeka upravo odnijela kuću sa rozom fasadom.

Pozivamo čitatelje portala Radiosarajevo.ba da nam putem e-mail adrese (redakcija@radiosarajevo.ba) ili Facebook stranice šalju fotografije poplavljenih područja širom Bosne i Hercegovine, kao i informacije o stanju na terenu.

Radiosarajevo.ba

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.