RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Arhiva

Izabrano rukovodstvo Opštinskog odbor DNS-a u Brčkom

Milorad Mitrović

Demokratski narodni savez- opštinski odbor Brčko održao je Izbornu skupštinu Opštinskog odbor DNS-a.

“Izabrali smo rukovodstvo i predsjednika opštinskog odbora. Što se tiče same izborne skupštine, danas smo izabrali statutarnu nadzornu komisiju, a na prvoj konstitutivnoj sjednici biramo ostalo rukovodstvo, odnosno potpredsjednike i predsjedništvo opštinskog odbora. Bitno je istaći da je struktura opštinske organizacije DNS-a u Brčkom relativno mlada u pogledu političkog iskustva”, kazao je Milorad Mitrović, predsjednik Opštinskog odbora DNS-a u Brčkom.

Marko Pavić

Izbornoj skupštini prisustvovao je i predsjednik DNS-a Marko Pavić, koji je istakao da smatra da je ovo početak rada DNS-a u Brčko distriktu.

“Mislim da je način rada DNS-a nešto što može pomoći Brčko distriktu da se dođe do jedne politički stabilne situacije u kojoj će privreda i sve druge službe doći do izražaja”, naglasio je Pavić.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.