RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Arhiva

Javna tribina na temu “Arapsko proljeće, palestinska zima i aktuelni Iran” u petak u Domu Islahijeta

U petak, 12. januara u 18 sati u Domu Islahijeta, brčanski “Preporod” organizuje Javnu tribinu za sve zainteresovane o vrlo aktuelnoj temi “Arapsko proljeće, palestinska zima i aktuelni Iran”. Govorit će Zlatko Dizdarević, ugledni bosanskohercegovački novinar i diplomata.

Zlatko Dizdarević je novinar, komentator i urednik sarajevskog “Oslobođenja”, te stalni dugogodišnji dopisnik sa Bliskog istoka (Kairo, Bejrut, Jeruzalem, Damask …)

Dužnost Ambasadora Bosne i Hercegovine obavljao je u Hrvatskoj, Jordanu, Siriji, Iraku i Libanonu.

Autor je 10 knjiga objavljenih u 22 izdanja u Evropi, SAD i Latinskoj Americi i dobitnik brojnih domaćih i međunarodnih priznanja.

Foto: AlJazeera Balkans

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.