RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Arhiva

JP “Putevi Brčko”: Obavještenje za građane Distrikta

Poštovani korisnici usluga parking servisa,

Obavještavamo vas da je članom 162. Zakona o izmjeni i dopuni Zakona o komunalnim djelatnostima i Odlukom o načinu organiziranja, upravljanja i korištenja javnog parkirališta u Brčko distriktu BiH, regulisan način naplate usluge parkiranja u Brčko distriktu BiH i da su svi korisnici javnih parking površina dužni plaćati parkiranje prema važećem cjenovniku za sve zone naplate i to, od ponedeljka do petka od 07h do 21h, i subotom od 07h do 14h.

Neplaćanjem usluga parkiranja izlažete se riziku vođenja sudskog postupka što podrazumijeva dodatne troškove i zakonom propisane zatezne kamate.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

error: Sadržaj zaštićen od neovlašćenog preuzimanja!