RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Arhiva

Tegeltija danas u Londonu na konferenciji EBRD-a

Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija učestovaće danas u Londonu na Investicionoj konferenciji o Balkanu, saopšteno je iz Savjeta ministara.

Nakon zvaničnog otvaranja konferencije, koju organizuje Evropska banka za obnovu i razvoj /EBRD/, predviđena je sjednica predstavnika zemalja Balkana.

Cilj konferencije u Londonu jeste da se istaknu potencijalne investicione i poslovne mogućnosti na Balkanu, te da se promovišu regionalni i prekogranični projekti.

Riječ je o četvrtom samitu EBRD-a te vrste, a inauguralni je održan u februaru 2014. godine.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Tegeltija: Šanse za dogovor sa MMF-om su polovične

Radio Brčko

Započeo sastanak Tegeltije s entitetskim premijerima

Radio Brčko

Vijeće ministara BiH o privremenom finansiranju i GP Bratunac-Ljubovija

Radio Brčko