RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Arhiva

U Crnoj Gori raste broj milijunaša

Depozit veći od milijun eura u Crnoj Gori na kraju kolovoza imao je 71 građanin, prenose crnogorski mediji priopćenje Centralne banke (CBCG) koje su se pozivale na mjesečna izvješća koje im banke dostavljaju.

-Najveći iznos depozita pojedinaca iznosi 31,9 milijuna – ističu iz CBCG i dodaju da ne raspolažu podacima o zanimanju klijenata kod banaka.

U odnosu na kraj prošle godine, broj građana koji imaju depozit preko milijun eura bio je 69, što je dva manje u odnosu na kolovoz ove godine.

-Ukupan iznos deset najvećih depozita građana u Crnoj Gori (rezidenata i nerezidenata) iznosi 88,2 milijuna eura na kraju kolovoza tekuće godine, dok ukupan iznos deset najvećih depozita pojedinaca rezidenata iznosi 32,4 milijuna eura – rečeno je iz CBCG.

Prema podacima CBCG, broj milijunaša u Crnoj Gori se iz godine u godinu povećava. U 2017. godini ih je bilo 64, a godinu ranije 54. U 2017. godini najveći depozit je iznosio 63,3 miliona, početkom godine 50,3 milijuna, a sada 31,9 milijun eura.

Izvor: FENA

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Ревакцинисано скоро 40 одсто становништва у Црној Гори

Radio Brčko

Potrošačke cijene u BiH u januaru zabilježile rast od 0,4 posto

Radio Brčko

Просјечна нето плата у Црној Гори 706 евра

Radio Brčko