RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Arhiva

Učiteljica iz Arizone, zbog seksualnog odnosa sa 13-godišnjim učenikom, osuđena na 20 godina zatvora

Naime, oni su nekoliko puta imali spolni odnos u njenom automobilu i u učionici, a ona mu je slala i fotografije na kojima je naga. Također, navodi se da je u kompetan slučaj bio umiješan još jedan 11-godišnji učenika koji je paru “čuvao stražu”.

Zamora je uhapšena početkom prošle godine. Najveća zatvorska kazna za ovaj prestup iznosi 44 godine, ali pošto je priznala da je kriva po svih deset tačaka optužnice i zbog nagodbe s tužilaštvom dobila je “samo” 20 godina.

“Vjerujte mi, ja sam dobra osoba koja je napravila grešku i iskreno se kajem”, rekla je Brittany Zamora na kraju suđenja nakon čega se izvinila učeniku, njegovoj i svojoj porodici.

Izvor: www.klix.ba

Foto: Youtube

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Austrija će novčano kažnjavati one koji odbiju vakcinaciju, prijeti im i zatvor

Radio Brčko

Beograd: Za ubistvo francuskog navijača Dejanu Puzigaći 12 godina zatvora

Radio Brčko

Brčko: Šest godina zatvora N.V. Lujiću za razbojništvo

Radio Brčko