RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Arhiva

Власеница: Вишковић на Сајму привреде

У Власеници је данас отворен Сајам привреде и пољопривреде на којем је своје производе представило више од 80 излагача из Власенице и региона.

Сајам, који пети пут организује општина Власеница с циљем развоја производње и предузетништва на том подручју, свечано је отворио начелник општине Мирослав Краљевић, који је рекао да су сајамске активности, попут данашње, дио историје општине Власеница већ више од једног вијека.

– Више од 100 година овдје се обиљежава Михољдан, када се организује и вашар, али у посљедњих пет година општина Власеница организује Сајам у оквиру тог вашара. То је прилика да, не само општина Власеница, него цијела регија, Република Српска, Федерација БиХ, Србија и сви из окружења дођу у Власеницу и презентују своје производе – рекао је Краљевић.

Он је навео да је Сајам најважнији догађај тог типа који се током године организује у Власеници.

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић изјавио је да Сајам привреде и пољопривреде у Власеници значајно доприноси развоју предузетништва у регији.

Вишковић је рекао да на Сајму произвођачи који су изложили своје производе могу да прошире број купаца, развијају своју производњу и од тога имају корист.

– У томе сигурно имају моју подршку – рекао је Вишковић уочи отварања ове манифестације.

Он каже да сајму у Власеници не присуствује у улози високог републичког званичника, већ само као становник регије и овог мјеста.

– Видио сам да има и штандова предузетника из ФБиХ и из окружења – рекао је Вишковић.

RTRS

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

error: Sadržaj zaštićen od neovlašćenog preuzimanja!