RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Izbori 2022

Брчко: Уједињена Српска на Тргу младих представила своје кандидате

Општиниски одбор Уједињене Српске Брчко организовао је данас на Тргу младих у нашем граду страначки скуп на којем су представљени кандидати ове странке за предстојеће Опште изборе 2022 године.

Пред више стотина чланова, симпатизера и грађана Уједињена Српска под слоганом „Брчко је Српска“ отпочели су и у Дистрикту изборну кампању за предстојеће изборе.

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић пред окупљеним грађанима рекао је да је кампања ове странке међу најпрепознатљивијим и најбољим и да без Брчког кампања не би била комплетна.

„Додајемо те лијепе плаве боје овде у Брчком и показујемо како је Уједињена Српска и овде јака и како није без разлога постала парламентарна странка у Брчком“, рекао је Стевандић похваливши локално руководство странке за њихов рад.

Носилац листе Уједињене Српске за Скупштину Републике Српске из изборне јединице 6 Милан Трнинић је рекао да је “Брчко срце Републике Српске и срце ове странке“.

„Ми смо доста радили у претходном периоду и очекујем бар један посланички мантат у Скупштини Републике Српске из ове изборне јединице,“ нагласио је Трнинић.

Весна Арсенић кандидаткиња Уједињене Српске за Парламентарну скупштину БиХ каже да је својим радом  Уједињена Српска показала да је велика странка и да сваким даном расте све више што се и данас на Тргу младих показало.

Кандидат Уједињене Српске за Скупштину Републике Српске Томо Обреновић каже да је кампања одавно кренула обиласком грађана и да се активно ради на њој.

„Задовољан сам са до сада урађеним послом и надам се још бољим резултатима“, истакао је Обреновић.

Уједињена Српска очекује да на овим изборима оствари добар резултат и да као парламентарна странка на свим нивоима равноправно учествује у раду законодавне власти.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Актив жена УС Брчко организовано васкршње даривање

Radio Brčko

Stevandić: Potrebna apsolutna disciplina, pred nama 20 ključnih dana

Radio Brčko

Суд БиХ поништио одлуку ЦИК-а: Уједињена Српска учествује на изборима

Radio Brčko