RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoKultura

Јелена Бачић Алимпић у Брчком: „Нисам крива“

 

У  Градском омладинском центру у Брчком синоћ је одржано књижевно вече  Јелене  Бачић Алимпић. Осим о њеном  стваралаштву, највише је  било  ријечи о роману „Нисам крива“, који је објављен прије неколико мјесеци у коме Јелена виртуозно приповиједа интригантну причу о судбини двије жене које су се нашле пред понором живота, али које су опстале захваљујући храбрости, упорности и борби.

Јелена Бачић Алимпић је гостујући у Брчком истакла да  сваку своју књигу рађа на неки посебан начин и да је вјероватно то оно што је издваја од других,  односно да је заправо емоција оно што је пресудно.

„Није у питању само моје стваралаштво него ја тако и живим. Ништа не радим површно, ништа не радим лажно. Мислим оно што говорим, говорим оно што мислим и пишем оно што осјећам и вјерујем да је то оно што читаоци проналазе у мојим књигама“, нагласила је Алимпић.

Након промоције, у препуној сали Омладинског центра у Брчком, Јелена Бачић Алимпић је рекла да је ово вече имало посебну чар јер се њена задња написана књига зове „Нисам крива“, а промоција се одржава на Тргу Правде.

„Па нисам крива“, кроз смијех је закључила Алимпић.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Upriličena promocija romana “Kletva” autorice Jelene Bačić Alimpić

Sandra Živković

Brčko: Veče sa Jelenom Bačić Alimpić u Omladinskom centru u petak 12. novembra

Radio Brčko