RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoKultura

Stand up komičar Neša Bridžis nastupa u Brčkom

Jedan od najpopularnijih stand up komičara u regiji, Neša Bridžis sa svojom autobiografskom predstavom „Život“ gostuje u nekoliko bosanskohercegovačkih gradova. Ova hit predstava bavi se običnim ljudima, njihovim karakterima i osobinama u kojima se mnogi pronalaze.

Kako stoji u opisu ove hit predstave, „Neša Bridžis iz svog ugla poredi prošlo i sadašnje vrijeme, kao i vremena koja nam dolaze, konstantno mijenjajući odraze ljudi koje već poznajete, a u životu ih niste sreli.“

Sve njegove stand up komedije vrlo su popularne širom regije i gotovo po pravilu se traži karta više.

„Uvijek se radujem susretu sa bosanskohercegovačkom publikom s kojom sam tokom godina uspostavio sjajnu energiju. Predstava „Život“ se bavi djetinjstvom, odrastanjem i životom do današnjih dana i na neki način je uvijek aktuelna.“

Neša Bridžis jedan je od najtraženijih stand up komičara, a njegovi nastupi nisu samo izgovaranje  komičnog teksta, već i izuzetan scenski nastup praćen odličnim pjesmama  i poseban su ugođaj za publiku svih generacija.

U okviru ove mini turneje Neša Bridžis će  nastupiti 25. februara u Domu kulture u Tešnju, dan kasnije 26.2. u brčanskom Domu kulture, 27. februar rezervisan je za nastup u tuzlanskom Teatru kabare, a posljednjeg dana februrara Neša Bridžis će nastupiti u Centru za kulturu u Bijeljini.

Limitirani broj ulaznica za brčansku predstavu „Život“ i druženje sa Nešom Bridžisom su u prodaji u Art caffeu Jazzwa i u Domu kulture Brčko.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčanska Skupština započela raspravu o budžetu Distrikta za narednu godinu

Admir Kadrić

Mnogi birači koji su trebali glasati u Domu kulture raspoređeni na druga biračka mjesta

Radio Brčko

Brčko: Predstava “Olaf i Elza spasavaju Anu” 1. aprila u Domu kulture

Radio Brčko