RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoIzbori 2020

Mnogi birači koji su trebali glasati u Domu kulture raspoređeni na druga biračka mjesta

U  Mjesnoj zajednici Centar na vrijeme su otvorena biračka mjesta u Domu  kulture i Četvrtoj osnovnoj školi.  Bojan Kovač, predsjednik biračkog odbora u Domu kulture  je naglasio da se na ovom biračkom mjestu na spisku nalazi 867 birača. Kako je naglasio, od jutros veliki broj  građana ne može da glasa na ovom biračkom mjestu jer su registrovani da glasaju na drugim  biračkim mjestima, te ih se upućuje da tamo iskoriste svoje biračko pravo.

Na biračkom mjestu u Četvrtoj osnovnoj školi na biračkom spisku se nalazi 851 birač i prema riječima Gorana Vujnovića predsjednika biračkog odbora proces glasanja se odvija bez većih poteškoća uz primjenu svih  epidemioloških mjera.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Moguće kontrolno brojanje oko 13.000 glasova u Brčko distriktu

Admir Kadrić

Do 15.30 sati procenat izlaznosti u Brki, Gornjem Rahiću i Maoči kreće se oko 35 posto

Suvad Alagić

Izbori u BiH: Izlaznost birača u Norveškoj do 13 sati veća od 50 posto

Radio Brčko