RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoDobre vijestiKultura

„Susret sa Mirjanom Đapo“ večeras u Uljubu Brčko

„Suret sa Mirjanom Đapo“, kniiževnicom i profesoricom, biće održan večeras u prostoru Udruženja ljubitelja umjetnosti ULJUB Brčko s početkom u 19.00 sati. Na ovaj način ULJUB Brčko nastavlja uspješan serijal predstavljanja uspješnih književnika iz Brčkog i drugih sredina.
Moderator ove književne večeri je Suvad Alagić, a intencija organizatora je predstavljanje bogatog književnog opusa Mirjane Đapo, nagrađivane književnice i članice Uljub Brčko, Književnog kluba Brčko Distrikt i Društva pisaca Srbije.
Organizator poziva ljubitelje pisane riječi i medije da svojim prisustvom uveličaju i podrže ovaj najnoviji kulturni događaj u našem gradu.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.