RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoKultura

Sutra u Brčkom predstava “Malo Blago”

U sklopu manifestacije “Proljeće u gradu 2022.” sutra će u brčanskom Domu kulture od 20 časova biti odigrana predstava “Malo Blago” u produkciji Gradskog pozorišta Jazavac iz Banja Luke.

Predstava „Malo Blago“ govori o tri generacije žena u jednoj porodici i njihovoj borbi sa (ne)svakodnevnim nedaćama na jedan duhovit i komičan način, saopštili su iz Gradskog pozorišta Jazavac. U predstavi igraju Nataša Ivančević, Slađana Zrnić i Belinda Božičković.

Ovo je najnagrađivanije predstava Gradskog pozorišta Jazavac i jedna od nadugovječnijih predstava pozorišta koja je premijerno izvedena u oktobru 2016. godine.

Pored brojnih redovnih gostovanja, predstava je igrana i na mnogobrojnim festivalima na kojim je i nagrađivana. Takođe, ova predstava je više puta izvođena u sklopu programa za borbu za ženska prava.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Večeras koncert Amire Medunjanin

Radio Brčko

Sutra u Brčkom predstava “Šta ćemo sad”

Radio Brčko

U Brčkom večeras koncert grupe “Legende”

Radio Brčko