RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Magazin

Аранђеловац: Коза Белка појела 20. 000 евра

Наиме, како пише портал arandjelovacinfo.rs у домаћинству породице Симић у селу Раниловић у општини Аранђеловац, коза Белка појела је 20.000 евра, које је породица спремила за куповину 10 хектара земље.

Симићи, угледна и честита породица из Раниловића, ријешила је да прошири своје имање и за то је спремила позамашну суму од 20.000 евра, како би купила 10 хектара земље. Али, тог јутра све је пошло како не треба.

“Устали смо рано, пребројали новац, јер је требало да дође човјек од којег купујемо земљу како бисмо потписали уговор и човјека исплатили, паре су стајале на столу у дневној соби, а ми смо отишли да доручкујемо. Мој таст је изашао, као и свако јутро, да нахрани стоку, али није примијетио да није затворио улазна врата и ту је настала наша несрећа. Коза Белка коју имамо већ неколико година ушла је кроз отворена врата у дневну собу и почела да једе паре са стола”, казала је кроз сузе уплакана Милена.

Додала је да кад су чули шушкање и буку њен муж је устао од стола и само што га шлог није стрефио.

Белка је појела паре са стола, остало је око 300 евра само, а све остало је било поједено.

“Муж од тога дана ништа не говори, само сједи и шути и гледа у једну тачку. Белка нас је завила у црно”, рекла је за arandjelovacinfo.rs Милена.

Извор: www.glassrpske.com

Фото: Screenshot

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.