RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Magazin

Bazeni Šamac otvorili svoja vrata brojnim mališanima

Turistički kompleks Bazeni Šamac i ove godine se trudi da svojim posjetiocima omogući što bolji provod. Visoke temperature najlakše se podnose pored vode, pa su i Bazeni Šamac privukli brojne posjetioce iz okolnih mjesta.

Kako ističu iz ovog rekreativnog centra, posjetioci su i više nego zadovoljni uslugom i ponudom, a ponajviše najmlađi gosti za koje redovno pripremaju interesantne sadržaje. Nedavno su Bazeni Šamac ugostili sedamdeset mališana i njihovih pratilaca iz mjesta Maoštanica, omogućivši im cjelodnevni boravak i uživanje na bazenima. Pored vježbi i igara djeca su imala priliku uživati i uz pjena party, što im je bila posebna zabava.

Organizatori ovog izleta ističu da bi bilo lijepo kada bi svako na svoj način slijedio primjer Bazena Šamac, koji su obezbijedili cjelodnevni boravak mališanima čiji roditelji zbog materijalne situacije nisu u prilici omogućiti svojoj djeci boravak na bazenima.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.