RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Magazin

Grudnjak koji otkopčava ljubav!

‘True Love tester’ naziv je novog, revolucionarnog grudnjaka japanske kompanije Ravijour. Radi se o nevjerovatnom spoju mode i tehnologije. Riječ je o grudnjaku povezanom sa smartphone aplikacijom koja omogućava otkopčavanje grudnjaka samo kad organizam odaje znakove ljubavi i uzbuđenosti!

Naime, u grudnjaku se nalaze senzori koji mjere otkucaje srca, te ih bluetoothom šalje specijalnoj aplikaciji na analizu. Aplikacija mjeri stepen rasta otkucaja srca, a kada ona dosegne određeni nivo, grudnjak se automatski otkopčava.

No, ne brinite, grudnjak se neće otkopčati usljed povećanja otkucaja srca dok se bavite nekom fizičkom aktivnošću – senzor ima sposobnost razlikovanja porasta otkucaja srca kao reakciju na bavljenje sportom od romantičnog entuzijazma.

U cilju promovisanja ovog grudnjaka, kompanija je snimila video, u kojem je prikazano nekoliko pokušaja zavođenja žena, i mogućnost ovog grudnjaka da se otvori samo onda kada žena želi da vodi ljubav.

Za sada, revolucionarni grudnjak ne može se kupiti, ali se po cijeni od 50 dolara može isprobati u nekoliko ekskluzivnih hotela u Japanu.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.