RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Magazin

Kako da sakrijete tetovažu kada idete na razgovor za posao? (Video)

Ako želite da sakrijete tetovažu koja se nalazi na vidljivom mjestu, moraćete da koristite šminku.

Iako tetovaže postaju sve prihvatljivije i dio naše kulture i trenda, mnogi poslodavci i dalje imaju predrasude prema osobama koje imaju tetovaže. Česti su slučajevi da pojedinci ne mogu da se zaposle jer imaju vidljive tetovaže na mjestima kao što su vrat,  šake, podlaktice, pa čak i dio oko grudi.

Zato smo odlučili da vam pokažemo kako tetovaže na ovim mjestima možete sakriti. Moraćete da potražite pomoć od vaše ljepše polovine ili prijateljice, jer će vam za ovaj zadatak biti potrebna šminka.

Mi smo pronašli klip jedne mlade dame koja nam je pokazala kako se to radi, ali pošto baš ne baratamo sa ženskom kozmetikom, nismo sigurni šta bismo vam preporučili da koristite, ali sigurni smo da će vaše ljepše polovine znati da vas upute i da vam objasne koja šminka je za ovaj posao najbolja.

Ono što je odlično jeste da se pomoću ove metode tetovaže potpuno mogu sakriti, a rezutate možete vidjeti na klipu ispod.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Nikolas Kejdž otkrio tri najbolja filma koja je snimio

Radio Brčko

Kako da najlakše očistite sudoper?

Radio Brčko

Šta se dešava kada deaktivirate, a šta kada obrišete “Facebook” profil

Radio Brčko