RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Magazin

Pedesetogodišnji Turčin se pridružio policiji u potrazi za samim sobom

Pedesetogodišnji Beyhan Mutlu koji se smatrao nestalim u Turskoj slučajno se pridružio potrazi za samim sobom. Satima je s policijom i društvom tražio sebe prije nego što je shvatio da zapravo traže njega, pišu turski mediji.

“Satima je tražio sebe, pretpostavljajući da je potraga zbog nekog drugog”, pišu mediji.

Prema izvještaju tamošnjih lokalnih medija, Beyhan je bio vani na piću sa prijateljima u trenutku kada je zalutao u obližnju šumu i nije se vratio. Zabrinuti za njega, njegovi prijatelji upozorili su vlasti koje su potom organizovale potragu.

Kada su čovjeka proglasili nestalim, vlasti su tragale za njim u obližnjim četvrtima, a misiji se pridružila i grupa volontera. Satima su prozivali njegovo ime kada se odjednom oglasio čovjek kojeg traže.

“Koga tražimo? Ja sam ovdje”, rekao je tip koji je navodno bio pod uticajem alkohola.

Izvor: (Index.hr)

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Državljani BiH uz nova pravila mogu putovati u Tursku

Radio Brčko

Ismetu Bečić iz Begovog Hana nakon 26 dana potrage živu pronašli članovi njene porodice

Radio Brčko

Sirija ne želi sukob s Turskom

Radio Brčko