RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Magazin

Sarajka Anđela Paleksić nova Miss Bosne i Hercegovine

Prvom pratiljom proglašena je Elma Šljivić, dok je druga pratilja Jelena Škrgić.

Miss fotogeničnosti BiH je Isidora Govedarica, a Miss televotinga BiH i Miss interneta Edna Zekotić.

Miss Abc Fashion TV BiH je Tamara Drašković, a lenta Miss Visit Sarajevo 2018. koja se realizuje pod pokroviteljstvom Turstičke zajednice Kantona Sarajevo pripala je Emini Šabanović.

Voditeljski par bili su Ljiljana Krulj i Zlatan Jovanović, a program su obogatili i nastupi nastavnika i učenika Srednje muzičke škole “Čestimir Mirko Dušek” iz Tuzle, čijoj obnovi je posvećena ovogodišnja humanitarna akcija izbora Miss BiH pod nazivom “I mi hoćemo svoju školu”.

Na takmičenju je učestovalo 19 djevojaka.

Izvor: www.klix.ba

Foto: Internet

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.